Om at elske livsstils messer og blive inspireret af et andet menneske..

I denne weekend har jeg forkælet mig selv med hele 2 livsstils messer samt et stort lokalt loppemarked. (I was in heaven!!) Det var fantastisk og vildt inspirerende at gå rundt og summe blandt de mange udstillere, og se hvad de havde medbragt til dagen. Begge messer repræsenterede vidt forskellige stilarter fra gamle klassiske design møbler, keramik og vintage tøj til fransk landstil, blomster og sjældne sjove loppefund.

I lørdags startede jeg i Øksnehallen hvor Retroguld afholdt deres vintage – secondhand marked. Hvis du ikke har været derinde så gør dig selv den tjeneste at kig forbi næste gang de afholder et, for det er simpelthen så hyggeligt og inspirerende. Der er god plads til at kigge på alle tingende og søde udstillere som hellere end gerne fortæller tingenes historie og alder..

Snuppede lige lidt billeder imens jeg osede..

 

 

 

 

                      

 

Livsstil på Egholm slot

Når man er så heldig at have den hyggeligste livsstilsbutik lige i baghaven, så skal man altså bare gå amok i fede gamle møbler, blomster og lækker kage. Butikken hedder Livsstil på Egholm slot og ligger i den gamle gartnerbolig tilknyttet Egholm Slot, en lille perle i naturskønne omgivelser ved Kirke Hyllinge. Butikken indeholder en masse brugskunst, Kalkmaling, møbler i den franske nordiske landstil, og en masse masse mere. Hvert år afholder de 2 livsstils markeder og det er altid et besøg vær.

Her er lidt stemnings billeder fra i søndags

 

            

            

         

 

Det er også her i denne butik jeg handler alt mit kalkmaling til mine mange projekter. Malingen sælges af Rikke Vinter som udover at sælge maling på Egholm også ejer en smadder hyggelig gårdbutik i Løgstør hvor hun sælger gamle ting og møbler. Rikke er en dygtig underviser i kalkmalingens mange muligheder og super sød til at dele ud af hendes egen erfaring og viden inden for teknik og farvesammensætninger. Hun er altid så smilende og klar med hjælp og gode ideer og har i den grad været til stor inspiration for mig i mange af mine kreative projekter siden jeg for første gang deltog på et af hendes kurser.

Tjek lige hendes side ud her Hos Sibylle

 

      

Undskyld Rikke!! Havde ikke lige et hvor du har åbne øjne. ;o) Men som i kan se så er det svært at styre sig med alle disse lækre farver.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *