Når alting ikke behøver være så perfekt!

Kender du det at man får øje på noget gammelt rusten skrammel aller bagerst inde under bordet på det lokale loppemarked? Man burde egentlig gå videre, men man kan bare mærke at den der rustbunke har vækket noget i en, og man ved bare man aldrig får fred i hovedet før den lige er blevet hevet ud og tjekket. Det sker ihvertfald tit for mig, og jeg har med tiden gjort mig nogle af de aller bedst fund på denne måde. Hvis jeg er i tvivl om jeg får tingen brugt, men bare kan mærke at den ikke slipper mit sind, så køber jeg den. Bum!  – og jeg finder stort set altid en plads til disse ting før eller siden.

Jeg handlede disse to kurve over nettet til inden penge, og faktisk var de meget mere rustne end jeg lige havde forestillet mig, men efter en god gang slibning med stålbørste forsvandt alt det løse rust, og jeg kunne male direkte på kurven. Rusten har fået lov at være nogle steder, det giver et meget mere personligt udtryk, og alting behøver jo ikke være så perfekt. 

Jeg malede med farverne Dusty Turquoise og Old Turquoise fra Jeanne d´Arc Living. Malingen er duppet på kurven med pensel, og det tager ingen tid.

Related posts

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *