Lav kunst med personlighed.

Nogle gange er det bare super befriende og fedt at lave sit eget kunst. Sådan havde jeg det her i sidste uge hvor jeg faldt over et gammelt Sally´s blad fra 2016 (nr. 3) hvor man kunne lave sit eget sæbeboblebillede. En sjov ide som jeg straks kastede mig over. Jeg valgte at bruge sort batikfarve for at fremhæve boblerne og få et grafisk flot udtryk. 

Jeg har brugt:

15o ml opvaskemiddel

ca. 25 ml sort batikfarve 

1-2 spsk. vand evt. mere efter behov

Akvarelpapir

Sugerør

Foliebakke

Husk voksdug da det sviner en del.. :o)

    

Bland alle ingredienserne i foliebakken

 

  

Pust forsigtigt med sugerøret i sæbeboblevandet så der kommer mange bobler. Tag papiret og læg det stille ned over boblerne, så de springer. Papiret skal kun lige ramme boblerne. Gentag det mange gange indtil du får lige det udtryk du gerne vil have.

 

   

 

 

 

Er blevet rigtig glad for resultatet som pynter flot i min stue. Hvis man er til farver er det jo bare at købe en masse flotte batik farver og give den gas med boblerne. Det tror jeg skal prøves. Laver du også din egen kunst? 

Related posts

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *