Kalkmalingens mange muligheder..

Jeg har den sidste måneds tid været igang med at pifte min køkkenvæg lidt op. Jeg er generelt bare ret vild med farver, og syntes de helst skal være mange steder i mit hus på både møbler og vægge. I min verden kan det slet ikke blive for meget, og det må gerne være pang og fyldt med blomster. Min mand derimod foretrækker det mere naturlige look i vores hjem, og syntes der godt kan gå lidt for meget “summergarden” i den når først jeg går igang. Vi deler begge interessen for gamle møbler med historie, og foretrækker at indrette os med ting og møbler med sjæl.
Vi har heldigvis fundet en maling vi begge syntes er fed og hvor vi sagtens kan mødes om farverne. Eftersom vi bor i et gammelt bondehus er kalkmaling helt perfekt. Det støvende look og de flotte farver er jeg blevet lige så vild med som mange af pang farverne, og det gamle slidte udtryk man kan lave med malingen passer helt perfekt til vores gamle hus.

Da jeg startede havde jeg en nogenlunde plan for hvad jeg ønskede mig på væggen. Jeg ville gerne have at min væg skulle blive luftig som en himmel men med dybde og undertoner af regn og vild natur. Min væg skulle også være et sted hvor jeg kunne få afprøvet en masse teknikker og farvekombinationer, og så skulle jeg ellers bare give kreativiteten frit spil uden egentlig at have et fast resultat.

Nu her en måneds tid efter er min væg gået hen og blevet som et maleri, og jeg arbejder fortsat på at få den færdig, for jeg kan mærke at den ikke helt er der endnu. Jeg elsker de blå/grønne toner og syntes de giver et forfriskende pus til væggen.
Jeg er glad for resultatet og glæder mig til at arbejde videre på den, men indtil videre får den lov at stå som den er, og så må jeg se hvornår jeg er klar til næste skridt.

 

Jeg brugte både skuresvampe og vandforstøver til striberne og lag på lag effekten som giver en masse dybde og udtryk.

Related posts

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Dét er så flot! Vh Kamilla 🙂

    • SVAR

      Tusind tak Kamilla, jeg er også blevet ret glad for det, og tænker det skal udvikle sig med tiden.. :o)