Gamle kartoffel kasser

På mine pigers værelser har jeg igennem tiden leget og eksperimentret en hel del med indretningen. Børn er glade for farver og  vil gerne have at deres ting står i en højde hvor de kan nå det i legen. Så da min yngste datter skulle have skiftet sin gamle reol ud, fik jeg den ide at erstatte  den med nogle fede kartoffelkasser hentet hos den lokale bondemand. Kasserne var godt slidte, men kunne indeholde en masse ting, og så kunne de også bruges som hus til bamser og barbie..

Efter meget lidt arbejde…Wupti så havde hun en ny sød reol til bøger og legetøj, det var simpelthen så let, og gav rigtigt meget personlighed til værelset. Efterfølgende malede jeg faktisk 2 mere i lyseblå og Lilla nuancer og forlængede reolen med.

 

Related posts

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *